De beste voorbereiding op het Inrichten van jouw website

een gratis cursus waarin we je stap voor stap meenemen
Een website maken, begint bij een zorgvuldige voorbereiding. Als je hier even de tijd voor neemt, zal het maken van je website een feestje worden, waar je als vanzelf doorheen rolt. In deze gratis cursus wordt je begeleid en geïnspireerd om de voorbereidende stappen te zetten. Daarnaast ontvang je super handige en unieke tools, die je hierbij helpen. 

Schrijf je in en krijg direct toegang

BEGIN GOED VOORBEREID AAN JE WEBSITE MET ONZE GRATIS CURSUS!

Als je een website wil gaan maken zijn een aantal stappen die je voorafgaand moet nemen. Hierbij kun je denken aan:

  • Het maken van beeld/foto's
  • Het schrijven van teksten
  • Het registreren van een domeinnaam
  • Het voorbereiden van koppelingen en andere technische zaken
  • Het kiezen van een huisstijl

Bij BrandNewBrand bieden we een gratis cursus, waarin je van allerlei waardevolle tips, adviezen en tools krijgt aangereikt, om deze voorbereidende fase op een fijne manier te doorlopen. Het maken van je website wordt daarna een feestje.

Wat is inbegrepen?

Toegang tot de cursus met inspirerende (video) lessen
handige Tool om teksten op uit te werken
plannings tool om alle stappen mee voor te bereiden
toegang tot facebook community
Diverse handige checklists
regelmatige mails met aanvullende info en aanmoediging

"Van start tot lancering fiets je heuveltje af met ons complete website pakket"

Het resultaat

Als je de cursus hebt afgerond en alle stappen hebt voltooid dan heb je :
Een idee van wat jij wilt uitstralen als bedrijf/ondernemer en wie je wilt aanspreken
een set (Brand) foto's die past bij wat jij wilt vertellen
authentieke webteksten die perfect passen op je website 
Een domeinnaam
koppelingen aangemaakt die bijdragen aan een converterende website
zicht op het systeem dat je kunt gebruiken om jouw website mee te realiseren

We maken het graag simpel voor je

In alles wat we doen en maken is ons uitgangspunt telkens: "We willen graag dat het voelt als heuveltje af fietsen". En dat is precies de reden, dat we deze gratis cursus hebben gemaakt. Als je de tijd neemt om de voorbereidende stappen uit te werken, voordat je aan je website begint, dan zal het proces van het maken van je website zoveel leuker en makkelijker zijn.  
Waar men vaak over struikelt, is dat men de stappen die men in de voorbereiding zou moeten nemen, pas neemt, als men de website voor zich heeft. 

Dat lijkt aan de ene kant logisch, dan kun je pas zien wat je nodig hebt. Maar tegelijkertijd wordt je op dat moment vaak zo overweldigd door alle keuzes die je te maken hebt, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en het een project van maanden wordt. Met onze benadering heb je 50% van het werk al gedaan, op het moment dat je met je website begint. Helemaal als je er voor kiest om met ons systeem te gaan werken, kun je daarna in betrekkelijk korte tijd de lancering vieren!! 

Stap voor stap helpen we je de beste keuzes te maken en je voor te bereiden op het realiseren van je website

Stap 1

Beeld

Beeld is een essentieel onderdeel van een website. In deze les geeft Mandy van allerlei waardevolle tips over het (laten) maken van beeldmateriaal. In een aanvullende podcast wordt je geïnspireerd over de energetische aspecten van een fotoshoot.

Stap 2

Tekst

Naast beeld, is ook tekst onontbeerlijk op je website. Mieke laat zien, hoe je met een hele handige downloadbare sjabloon de teksten perfect kan voorbereiden, zodat deze precies passen op je website. 

Stap 3

Techniek

Bij het maken van een website komen ook technische zaken aan de orde. Hier kan men wel eens tegenop zien. In deze les leer je van allerlei technische zaken voorbereiden, zoals het aanvragen van een domeinnaam en het koppelen van een emaillist app. 

Stap 4

Systeem

En dan ben je zover, je hebt van alles voorbereid en dan? In deze les laten we zien met welk super leuk systeem wij zelf werken en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Onze uitgangspunten zijn: 'lekker makkelijk en leuk', 'mooi en stijlvol' en 'gericht op conversie'.

Wie zijn wij

Wij zijn Mandy Lomé en Mieke de Bruijn. Moeder en dochter. Mandy is Brand designer (Studio Lomendy)  en Mieke is webdesigner / web ontwikkelaar (Miek.Designs).
Wij werkten al eerder samen in verschillende (web) projecten waarbij Mandy de branding en het ontwerp voor haar rekening nam en Mieke de technische realisatie. 
Tijdens deze samenwerking kwamen wij er achter, dat  een goede website een gevolg is van een heel traject, met van allerlei aspecten, die er aan vooraf gaan. 
Eigenlijk wilden we dit aan iedereen kunnen bieden, alleen een dergelijk traject op maat heeft wel een behoorlijk prijskaartje. Om onze benadering voor een veel grotere groep bereikbaar te maken, ontwikkelde we het programma voor BrandNewBrand. The best of both worlds. 

DE BESTE VOORBEREIDING OP HET INRICHTEN VAN JOUW WEBSITE

Schrijf je gratis in en krijg direct toegang tot de 4
voorbereidende stappen

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

Start met je website

Als je alle voorbereidende stappen (al) hebt genomen, wil je natuurlijk meteen van start met het maken van je website. Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Binnenkort bieden we een heel leuk en compleet pakket, waarmee je je website kunt realiseren (en meer). We verwachten dat de eerste deelnemers in de maand oktober van start kunnen gaan. Hieronder kun je je inschrijven. We houden je dan op de hoogte en bovendien krijgen de eerste 25 die zich aanmelden een hele aantrekkelijke openingskorting op het pakket.

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

cross