House of Mama Maya

'House of Mama Maya' is een ontwerp dat zeer geschikt is als je uitgebreid aandacht wilt geven aan evenementen en andere samenkomsten. De template is gemaakt voor ondernemers die bijvoorbeeld ceremonies of women circle organiseren.

Een website pakket van BrandNewBrand

Beginnen in een 'Gespreid bedje'
Als je bij ons een website pakket aanschaft, dan koop je een volledige kant en klare Wordpress website, waar de basis pagina's al voor je zijn gemaakt, waar alle technische zaken voor je zijn voorbereid en waar van allerlei extra functionaliteit is ingebouwd. Hierbij kun je denken aan van allerlei functionaliteit om bijvoorbeeld de conversie te verhogen. Hieronder vind je er meer over. Je kunt de website zelf aanpassen of uitbreiden, met behulp van een super leuke websitebuilder en een bijgeleverde cursus. Daarnaast ontvang je ook toegang tot een 'Brand Clarity sessie'. Deze gaat je helpen om duidelijk te krijgen, wat de basis waarden zijn, achter jouw onderneming, hoe je die wilt communiceren en met wie. Een belangrijk onderdeel, dat je gaat helpen om duidelijk en consistent te communiceren. Als laatste geven we graag antwoord op al je vragen in de Facebook community waar je lid van kunt worden en de regelmatige Facebook live's die we er geven. 

Openingsactie

voor de eerste 25 klanten

In oktober gaan de deuren van BrandNewBrand officieel open! Om dit te vieren krijgen de eerste 25 snelle beslissers een hele leuke openingskorting op het complete website pakket. (geldig t/m 15-11-2022, of zolang de voorraad strekt)

Van € 790,- voor € 549,-* 

+ €15,- p.m.* voor hosting en technisch onderhoud.
Yes
*Alle prijzen zijn exclusief BTW
*Gespreide betaling is mogelijk.

"Van start tot lancering fiets je heuveltje af met ons complete website pakket"

Functionaliteit in dit ontwerp:

Basis functies

 • Blog
 • Kant en klare set pagina’s
 • Coming soon pagina met countdown teller en popup met formulier
 • BrandBoard

Gericht op het bouwen

 • Lay-out blokken bibliotheek
 • Standaard lay-outs voor hele pagina's

Extra functionaliteit

 • Review builder + dynamische review blokken
 • Evenementen agenda
 • Boekingen via Calendly integratie

Gericht op conversie

 • Sales pages builder
 • Landing pages builder
 • Bedankt pagina's builder
 • Opt-in pages builder
 • Popup builder
 • Webstory builder
 • Form builder met veel integratie mogelijkheden

De stijlen

Alle templates zijn beschikbaar in tien verschillende stijlen.
 De brandboards zijn een voorbeeld van hoe de kleuren en lettertypes samenwerken. Kies een stijl uit die helemaal aansluit bij jouw onderneming of kies ervoor om je eigen branding toe te voegen. In de bijgeleverde cursus leer je hoe je dit kunt doen.

WE MAKEN HET GRAAG SIMPEL VOOR JE

Leuk en makkelijk

Betaalbaar

garantie op succes

01

kies een ontwerp

Kies een passend ontwerp uit onze steeds uitbreidende collectie. Eenmaal gekozen heb je nog van allerlei mogelijkheden om zowel de lay-out als de stijl aan te passen. 

02

Pas het ontwerp aan

Via een cursus leer je stap voor stap het ontwerp aan te passen met je eigen teksten, foto's en functionaliteit. De website builder die we daarvoor gebruiken is heerlijk intuïtief en makkelijk.

03

Lanceer je website

Als je alles klaar hebt, is daar het moment van lanceren. Via de Facebook community supporten we elkaar tijdens het lanceer feestje, zodat je website meteen een groot bereik heeft.

wat is inbegrepen?

Toegang tot de cursus "De 4 voorbereidende stappen" (als je deze nog niet hebt gedaan).
Een ‘Brand clarity’ sessie, waarmee je helderheid creëert over de basis van je onderneming. Het document wat je in deze sessie maakt kun je gebruiken bij alle uitdrukkingsvormen
Kant en klare Wordpress website en template waar je direct mee van start kunt (geen technische kennis nodig). 
Levenslange licentie voor de pro website builder (t.w.v. € 149,-) 
Veel unieke en aanvullende functionaliteiten. BEKIJK HET FILMPJE HIER NAAST/hier onder OM te zien wat er allemaal mogelijk is.
Keuze uit diverse stijlen
Een cursus die je begeleid bij het realiseren van je website
Begeleiding via de facebook community
Begeleiding via regelmatige Facebook live
Een netwerk waarin we elkaar supporten
kostenloze upgrade naar alle extra functionaliteiten die in de nabije toekomst worden toegevoegd

Het resultaat

Als je alle stappen hebt gedaan, is dit het resultaat:
Een uitgewerkt idee van wat jij wilt uitstralen als bedrijf/ondernemer en wie je wilt aanspreken. Dit gaat de basis vormen van al je communicatie en zal zorgen voor consistentie en herkenbaarheid
Een mooie website die voor je werkt, met van allerlei functionaliteit, die gaat bijdragen aan een hoge conversie 
De website die Makkelijk aan te passen en uit te breiden is

ONze belofte aan jou

Haalbaar & betaalbaar

Aanmoediging & support zodat je nooit “vast komt te zitten”

Technisch & Stylisch sterk neergezet zodat jij je kunt richten op de inhoud  

Wij geloven er in, dat het jou lukt om met ons pakket een mooie, complete en converterende website te maken, ook als je hier geen ervaring in hebt. We hebben onszelf telkens als doel gesteld om er voor te zorgen dat het ook leuk zal zijn om dit te doen. Omdat we veel ervaring hebben met de mogelijke problemen waar klanten tegenaan lopen als ze zelf een website maken, hebben we van allerlei vangnetten ingebouwd en hebben we er van alles aan gedaan om mogelijke obstakels uit de weg te ruimen. Je begint met een website die helemaal compleet voor je klaar staat. We hebben de voorbereiding zo leuk mogelijk voor je gemaakt met onze gratis cursus "de 4 voorbereidende stappen". Daarnaast werken we met een super leuke en makkelijke website builder, voor ons de leukste (en eigenlijk ook de beste) die er te vinden is. Daardoor is het heel makkelijk om zelf teksten en afbeeldingen aan te passen in het ontwerp. Hoe je dit kunt doen, leggen we uit in de cursus, waar je stap voor stap door middel van heldere video's door het proces wordt heen geleid. Als je ondanks dit alles het even niet meer weet, dan hebben we nog een vangnet achter de hand: onze Facebook community, waar je welkom bent om je vragen te stellen, te connecten met andere ondernemers en waar je verder op weg wordt geholpen via regelmatige Facebook live's

Wat ga je leren in de cursus?

In de bijgeleverde cursus ga je o.a. de volgende dingen leren:

 • Teksten aanpassen
 • Afbeeldingen aanpassen
 • De lay-out van een pagina aanpassen
 • Nieuwe pagina's maken
 • knoppen linken
 • Social media linken
 • Pop-ups aanpassen
 • Formulieren maken
 • Een formulier koppelen aan bijv. een emaillist app
 • De stijl van je website aanpassen

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen?
Staat je vraag hier niet bij? Als je deel hebt genomen, aan  'De 4 voorbereidende stappen' dan ben je lid van onze Facebook community en ook daar kun je je vragen stellen in de groep of tijdens een 'live'. Heb je nog niet deelgenomen aan 'De 4 voorbereidende stappen ', dan kun je je hier gratis aanmelden. 

Hoe lang duurt het voordat ik aan mijn website kan beginnen?

Nadat je het pakket hebt besteld duurt het maximaal 1 volle werkdag voordat je toegang krijgt tot alle informatie en je aan je website kunt beginnen. 

Wat is het verschil tussen een template en een stijl?

De template bepaalt de lay-out van de verschillende blokken / pagina's en de functionaliteit van de website. Of je bijvoorbeeld wel of geen portfolio kunt maken, wordt bepaald door de template die je kiest. De stijl bepaalt de kleuren en lettertypen van een website. Het is mogelijk om bovenstaande template te kiezen en deze in een andere stijl voor je klaar te laten zetten, dan dat in het voorbeeld is gebruikt. 

Kan ik kleuren en lettertypen van de template nog aanpassen?

Ja zeker! In iedere template zitten 10 voorgeprogrammeerde stijlen ingebouwd. Als je op voorhand één van deze stijlen kiest, dan wordt de website voor je klaargezet met die stijl. Maar als je al een eigen huisstijl hebt, dan kun je deze zelf invoeren in de template. Hoe je dit doet leer je allemaal in de cursus. 

Bieden jullie ook support tijdens het maken van mijn website en daarna?

Ja tijdens het maken van je website en ook na je lancering, kun je al je vragen stellen in onze Facebook community. Hier zijn we zelf heel regelmatig aanwezig om vragen te beantwoorden. Daarnaast worden er op regelmatige basis Facebook live's gegeven waar je vragen kunnen worden beantwoord. 

Bieden jullie ook 1 op 1 begeleiding?

Nee 1 op 1 begeleiding is op dit moment niet mogelijk. En we denken ook niet dat het nodig is, omdat we zoveel aandacht hebben besteed aan het makkelijk en leuk maken van alles. Bovendien kunnen alle vragen gesteld worden in de Facebook community. 

Met welk systeem is de website gemaakt?

Onze websites zijn op basis van Wordpress. We hebben hier voor gekozen, omdat het het meest flexibele systeem is, dat eindeloos kan worden uitgebreid met functionaliteit. 

Kan de template worden aangepast naar mijn eigen wensen

Ja er zijn heel veel mogelijkheden, om de template helemaal aan te passen aan je eigen wensen. Je kunt de volgorde van lay-out blokken aanpassen, je kunt lay-out blokken tussenvoegen of verwijderen, je kunt zelf hele pagina's maken en opslaan voor hergebruik en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos en je leert er alles over in de cursus. 

Kan mijn bestaande domeinnaam aan de website worden gekoppeld?

Ja hoor, dit is geen enkel probleem. Het koppelen van je domeinnaam is een onderdeel van de cursus. 

Is de template 'Seo ready'?

De basis van de template is 'SEO ready', maar voor een goede SEO is het nog wel nodig, dat je zelf zaken aanpast. In de toekomst gaan we hier een cursus voor aanbieden. 

Hoe lang zal het in beslag nemen om mijn website aan te passen en in te vullen?

Als je de cursus 'De 4 voorbereidende stappen' hebt doorlopen en alle stappen hebt afgerond, is het uiteindelijk maken van je website nog een kleine stap in het geheel, die je in ongeveer een week zou kunnen afronden. Het blijft natuurlijk wel heel persoonlijk, niet iedereen werkt in het zelfde tempo en niet iedereen kan er evenveel tijd per dag aan besteden. 

Wordt er een extra bedrag in rekening gebracht voor het lanceren van de website?

Nee, de pakket prijs is inclusief het lanceren en alles wat er nodig is om een complete website online te krijgen. 

Zijn er ook terugkomende kosten?

Ja, naast de eenmalige aanschafprijs, is er ook een maandelijks bedrag te voldoen. Dit bedrag wordt in rekening gebracht voor de hosting en het technisch onderhoud van de website. Op die manier blijft hij veilig en optimaal.

Kan ik het eenmalige bedrag ook gespreid betalen?

Ja dit is zeker mogelijk! Als je het bestel proces in gaat, dan kun je er voor kiezen om het bedrag in één keer te betalen, of in verschillende termijnen. 

Moet ik zelf voor hosting zorgen?

Nee hoor, ook dat hebben we al voor je gedaan. Alle website worden gehost op onze snelle en betrouwbare private servers. 

Wie zorgt er voor dat mijn website goed blijft functioneren na de lancering?

Als je website gelanceerd is, blijven wij er gewoon goed voor zorgen. Van allerlei technische zaken worden voor je geregeld, zoals het updaten van plug-ins en thema's, het veilig en spam vrij houden van je website en het maken van dagelijkse back-ups. Er wordt voor deze service een klein maandelijks bedrag in rekening gebracht. 

Dit kun je van ons verwachten

Snel van start

Na je bestelling wordt je website binnen maximaal 1 volle werkdag voor je klaar gezet met het ontwerp en de stijl die je hebt uitgekozen.

Toegang tot de cursus

Je krijgt toegang tot de basiscursus, zodat je meteen van start kunt gaan met het invullen / inrichten van je website.

Brand clarity

Je krijgt toegang tot de ‘Brand Clarity’ sessie, waarmee je helder krijgt, wat je basiswaarden zijn, hoe je wilt communiceren als onderneming/ondernemer en met wie. 

goed voorbereid

Je krijgt toegang tot de cursus “De 4 voorbereidende stappen”, waarin je wordt begeleid tijdens het maken van o.a. beeld en teksten voor je website.

veilige vangnetjes

Je krijgt toegang tot onze Facebook community, waar o.a. op regelmatige basis Facebook live’s worden gegeven, zodat we je kunnen helpen als je ergens nog vragen over hebt.

GARANTIE

We geven de garantie, dat het voor iedereen leuk en makkelijk kan zijn om zelf je website te realiseren met ons intuïtieve en uitgebreide pakket vol met vangnetjes.

Zorgeloos en veilig

Zowel tijdens als na het maken van je website, hoef je je geen zorgen te maken over technische zaken. We zorgen dat je website veilig, snel en up to date blijft. 

toekomst bestendig

We houden zelf van groei en ontwikkeling en daarom kun je nu en in de toekomst met ons mee blijven groeien. Er zitten nog van allerlei leuke nieuwe functies en ideeën in de planning .

netwerk

We staan zelf nog in de startblokken, maar het is onze intentie om samen met onze klanten een inspirerend netwerk te creëren van samenwerking, idee uitwisseling en een hoge gun factor naar elkaar.

WAAROM JE HET BESTE ZELF JE WEBSITE KUNT MAKEN

Een 'levende' website die voor je werkt
Lang geleden was een website een soort online brochure. Je maakte hem een keer en daarna kon je hem met rust laten. Die tijd is voorbij. Een goede en converterende website anno 2022  is in beweging en in ontwikkeling. Net als je onderneming. Daardoor blijft het boeiend voor klanten en daarnaast wordt Google ook blij van een 'levende' website. Dus alle reden, om je website te benaderen als een 'Never ending story'. Waarschijnlijk wil je er wekelijks dingen aan toe voegen, blogs schrijven, landingspagina's maken omdat je een nieuw product of een nieuwe weggever wilt lanceren, een evenement toe voegen aan de agenda, nieuwe reviews plaatsen enz enz. Al deze dingen doe je makkelijker en sneller, als je je helemaal thuis voelt op je website. Als je precies weet, hoe je zelf zaken aan kunt passen en/of toe kunt voegen. Met het zelf maken van je website, heb je meteen een super goede start voor de verdere ontwikkeling ervan. 

Nog meer goed nieuws

We zijn zelf nog aan het groeien. Er zullen hele mooie uitbreidingen worden toegevoegd in de nabije toekomst. Als je nu instapt groei je vanzelf met ons mee zonder extra kosten en geniet je van alle toekomstige uitbreidingen. Het zal voor zich spreken, dat als de uitbreidingen eenmaal zijn ingebouwd in ons pakket, dat de aanschafprijs zal stijgen voor wie later instapt. Uitbreidingen die je kunt verwachten:

Membership

De mogelijkheid om je eigen membership website te realiseren.

Online programma

De mogelijkheid om zelf een online programma te maken.

Betalings systeem

Een uniek betalingssysteem, dat er speciaal voor is ingericht om online diensten en producten te verkopen

Uitbreiding cursussen

Uitbreiding van de cursussen, zodat je ook zelf met de nieuw ontwikkelde functies leert werken

Miniworkshops

Specifieke miniworkshops die je helpen om bijvoorbeeld je website nog meer functies te geven.

affiliate programma

Ben je enthousiast over onze producten en wil je je investering terug verdienen? Dan kun je je in de toekomst aansluiten bij ons affiliate programma.

Klaar om van start te gaan?

Leuk en makkelijk

Betaalbaar

garantie op succes

Een super compleet pakket wat het maken van je website tot een feestje maakt. 
Prijs € 790,-*

+ €15,- p.m.* voor hosting en technisch onderhoud.

Gestijlde template

Brand clarity sessie

support via FB community

all in cursus

bestel ontwerp
*Alle prijzen zijn exclusief BTW
*Gespreide betaling is mogelijk.

Andere ontwerpen

Oana Anne

Het ontwerp 'Oana Anne' is geschikt als portfolio website. De voorbeeld template is gemaakt met een brand fotografe in gedachte. Maar ook als je een ander beroep hebt en een showcase wilt maken, dan is het bijzondere ontwerp van  'Oana Anne' geschikt.

bekijk template

House of Mama Maya

'House of Mama Maya' is een ontwerp dat zeer geschikt is als je uitgebreid aandacht wilt geven aan evenementen en andere samenkomsten. De template is gemaakt voor ondernemers die bijvoorbeeld ceremonies of women circle organiseren.

bekijk template

Elena Noosh

Het 'Elena Noosh' ontwerp is heel breed inzetbaar en voor veel doeleinden geschikt. De voorbeeld template is gemaakt met een business coach in gedachte, voor wie de podcast een belangrijk onderdeel is van haar communicatie.

bekijk template
crossmenu