Wie zijn wij

Wij zijn Mandy Lomé en Mieke de Bruijn. Moeder en dochter. Mandy is Brand designer (Studio Lomendy)  en Mieke is webdesigner / web ontwikkelaar (Miek.Designs).
Wij werkten al eerder samen in verschillende (web) projecten waarbij Mandy de branding en het ontwerp voor haar rekening nam en Mieke de technische realisatie. 
Tijdens deze samenwerking kwamen wij er achter, dat  een goede website een gevolg is van een heel traject, met van allerlei aspecten, die er aan vooraf gaan. 
Eigenlijk wilden we dit aan iedereen kunnen bieden, alleen een dergelijk traject op maat heeft wel een behoorlijk prijskaartje. Om onze benadering voor een veel grotere groep bereikbaar te maken, ontwikkelde we het programma voor BrandNewBrand. The best of both worlds. 

"De meest mooie en goede ideeën zullen nooit worden uitgevoerd omdat men al snel de lat veel te hoog legt."

Onze visie

Wij geloven erin dat zo lang je maar vooruit blijft gaan en stappen blijft nemen in de goede richting (hoe klein ook) je zal komen waar je wilt zijn.
De meest mooie en goede ideeën zullen nooit worden uitgevoerd omdat men al snel de lat veel te hoog legt, het te perfectionistisch wil aanpakken of overweldigd raakt door de mogelijkheden, maar tegelijkertijd een gebrek aan vaardigheden heeft. 

De enige oplossing hiervoor is doen wat je kunt doen met wat je nu hebt. De lat lager leggen, maar wel vooruit blijven gaan. Haalbare stappen nemen die elke keer voelen als “dit kan ik makkelijk!” 

Haalbare stappen nemen in de goede richting is onze succesformule. Zo hoef je geen dingen te doen waar je geen kennis van hebt, niet meer te investeren dan dat je momenteel dragen kunt of het op welke manier dan ook moeilijker maken dan nodig is. 

Bij BrandNewBrand hebben we deze werkwijze volledig omarmt en geëerd. In alles wat we doen zorgen we ervoor dat de stappen die we nemen als haalbaar voelen. We respecteren het dat we mensen zijn en niet alles (tegelijk) kunnen. Bij de opbouw van BNB zochten we altijd naar de stappen die we wél konden nemen. 

Door vele kleine stappen te nemen is er inmiddels een heel fijn aanbod ontstaan voor onze klanten. Die we hopelijk ook weten te inspireren met deze werkwijze. Haalbaarheid en het gevoel “dit is makkelijk en leuk” staan bij ons hoog bovenaan. Voor je het weet heb je op een hele plezierige en luchtige manier een prachtige en goed converterende website gebouwd.

"We zijn het krachtigst als we ons niet bezig hoeven te houden met zaken waar we minder goed in zijn"

Onze missie

Haalbare & betaalbare website’s 

voor elke (startende) ondernemer.
Een website laten maken kan een complex en kostelijk gebeuren zijn. Het is onze missie om deze twee factoren te coveren door een andere manier van aanbieden, zodat onze klanten een vliegende start maken met hun online vind- en zichtbaarheid. 

Wanneer wij het zo makkelijk mogelijk voor jou maken, zal er bij jou meer energie overblijven zodat jij kunt doen waar jij het beste in bent. 

We zijn allemaal een kracht in het geheel en wanneer we ons niet bezig hoeven te houden met zaken waar we minder goed in zijn, kunnen we veel waardevoller zijn.

Daarom hebben we de voorbereiding zo leuk mogelijk voor je gemaakt met onze gratis cursus "De 4 voorbereidende stappen", de bouw van de website zo makkelijk gemaakt door alle technische zaken voor te bereiden, door onze gestijlde templates en makkelijke websitebuilder. En mocht je even niet weten “hoe nu verder?” dan hebben we een vangnet: onze online community waar je van harte welkom bent je aan te sluiten, vragen te stellen en informatieve live's te volgen.
crossmenu